Har du brug for            
rådgivning?     

Iværksætterrådgivning

Iværksætteri er en proces, som er alt andet end forudsigelig. Den ønskværdige lige vej fra startskuddet lyder til “succesrig gennemført etablering” er sjældent en realitet for en iværksættervirksomhed. Uforudsigeligheden kan både være givende og udfordrende – uanset hvor langt man er nået på iværksætterrejsen. Vi ved, at du er eksperten i din virksomhed og i dit produkt, men fakta er, at du som iværksætter kan få brug for professionel rådgivning for at kunne opnå succes med din virksomhed – og det får du hos os (eller evt. nogle of vores samarbejdspartnere)

Hos IværkCenter har vi specialiseret os i mange af de discipliner, som iværksætteri kræver. Vi tilbyder bl.a. rådgivning og sparring i:

  • Fra tanke til handling - fra drøm til virkelighed
  • Den såkaldte ENTREPRENØRMETODE med afsæt i de senere års forskningsbaseret viden på området og vores mangeårige erfaring som forretningsudviklere.
  • Effektivt SALG, MARKEDSFØRING OG BRANDING af både dig, dit produkt og din virksomhed.
  • STORYSELLING, og hvordan du bruger denne metode til at udvikle din forretning, når du ikke har et millionbudget til at markedsføre din virksomhed.
  • Din MOTIVATION og TRIVSEL. Det er helt naturligt at humørelevatoren kan køre op og ned, når du som iværksætter har mange bolde i luften. Ud fra en professionel tilgang guider vi dig gennem tider, hvor frustrationer og mangel på motivation melder sig.

Skriv til os eller ring, hvis du ønsker at høre nærmere om vores rådgivning.